Till helgen går årets SM-serie i rally vidare till Skåne och Hässleholm för den anrika tävlingen Snapphanerallyt som är den femte i 2016-års Rally-SM. Kampen om medaljerna är fortfarande helt öppen i många klasser och för att inte missa en enda sekund av den spännande avslutning av årets mästerskap lyssnar du på rallyradion som sänder hela tävlingen via SBFplay.se.

På plats finns som vanligt Rally Live med reportrarna Per Johansson och Ola Strömberg, samt Sebastian Bourghardt i studion. Sändningen startar 17.00 på fredagen den 19/8 och på lördagen 20/8 startar man redan 08.00. Du lyssnar på sändningen via appen SBFplay till iPhone och Android eller via webben: https://sbfplay.solidtango.com/live/rallyradio-fran-am-snapphanerallyt-med-rally-live

Ladda upp inför helgen sändning med Rally Lives fullmatade uppsnack inför tävlingen där man går igenom alla förutsättningar inför tävlingen och dessutom pratar med Jerker Axelsson, regerande mästare i Trimmat 4WD, och Dennis Rådström, debutant i JSM-Otrimmat: