Lagom till årets SM-Premiär i Rally Bilmetro till helgen lanserar Rally Live helt egna mobilappar till iPhone och Android för att lyssna på Rallyradion genom.

  • Vi har länge jobbat på en lösning för att underlätta för de som lyssnar via mobilen, och främst de som följer rallyna på plats i skogen. Och det är kul att vi inför SM-premiären kan presentera ett alternativ till vår ordinarie plattform SBFplay. Säger Sebastian Bourghardt, som har ansvarat för utvecklingen av apparna till iPhone och Android.

För att ladda ner apparna går man in på Appstore eller Google Play och söker på ”Rallyradion”, och självklart är apparna gratis att lada ner. Sen är det bara att klicka på play och njuta av rallyradion i din mobil.

  • Sändningarna kommer som tidigare att primärt sändas via SBFplay.se, men för de som av olika anledningar har problem med sändningarna eller befinner sig i skogen är appen ett bra alternativ eftersom att den förbrukar mindre datatrafik, Avslutar Sebastian.

På hemsidan rallylive.se/lyssna finns mer information för dig som vill lyssna mobilt via surfplatta eller WindowsPhone. På fredag den 5/2 startar sändningen från Rally Bilmetro vid ca 16.00 på SBFplay och i nya appen ”Rallyradion”. Nedan finner du länkar för nedladdning av appen till iPhone och Android.

iPhone: https://itunes.apple.com/se/app/rallyradion/id1078920493?l=en&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wave.h8a5fb96&hl=sv