Nu behöver du aldrig få rallyradioabstinens, detta tack var Sebastian Bourghardts nya projekt med ”Rally Live Podcast”. En podcast som släpps varje vecka som tar upp aktualiteter i rallyvärlden. Första avsnittet släpps imorgon den 1/1.

– Tanken är att avsnitten skall delas upp i två delar, en där jag tar upp aktuella rallynyheter och intervjuar den gångna helgens vinnare och förlorare. I den andra delen gör jag djupgående reportage på våra rallyprofiler, Svenska och kanske utländska, Säger Sebastian.

Podcasten är ett ideellt sidoprojekt som Sebastian gör utöver Rally Lives andra uppdrag. Därför tar Sebastian hjälp av lyssnarna för att driva projektet vidare.

– Den som lyssnar och gillar det arbete jag gör kan stötta projektet genom en tjänst som heter Patreon, där kan lyssnarna bestämma hur mycket de tycker de vill skänka per månad för att få rallyradio en gång per vecka, säger Sebastian.

Beloppet dras från kontot i början av varje månad och pengarna går till de omkostnader som produktionen har.

– Det kan handla om att täcka kostnaderna för lagring och distribution av avsnitten, telefonräkningar och teknikomkostnader, avslutar Sebastian.

Du lyssnar på podcasten genom ”Soundcloud”, och lättast gör du det genom att ladda ner appen Soundcloud till din telefon. Annars hittar du avsnitten här: https://soundcloud.com/rallyradion/

Vill du vara med och stötta projektet gör du det här:http://patreon.com/rallyradion