Det är många utav oss svenskar som är helt galna i motorsport, oavsett grenar och discipliner, eller om det handlar om Formel 1, rally eller folkrace. Detta är något som spelbolagen har märkt av och börjat anpassa sig efter.

Spelbolagen är experter på att ta till vara på trender för att behålla och locka till sig nya kunder – och det har haft goda resultat på den svenska spelmarknaden. Bara under förra året omsatte spelbolagen med en svensk spellicens hela 26,0 miljarder kronor – och en del utav detta kommer givetvis från racingspelen.

I den här artikeln har vi listat några av de bästa spelautomaterna med racing-tema som är svenska folkets favoriter. Läs vidare för att ta reda på några av de mest populära alternativen som finns tillgängliga!

Vad är viktigt att tänka på vid valet av spelautomater?

Innan vi går in på listan över de populäraste spelautomaterna, så är det är viktigt att du förstår allt du behöver veta om online slots eftersom alla spelautomater är olika bra.

De primära faktorerna du bör överväga innan du väljer en spelautomat inkluderar:

  • Vilken typ av bonusrundor eller bonus funktioner som erbjuds;
  • Hur många mynt och vinstlinjer som är tillåtna;
  • Vinsttabellen;
  • RTP (Return to Player), det vill säga ett grundläggande mått som ger en uppskattning av hur mycket du kan förvänta dig tillbaka när du spelar.

Dessutom är det viktigt att granska spelsajten som helhet. Till exempel vilket land spelbolaget är licensierade i, vilka betalningsmetoder de accepterar, om deras webbplats är pålitlig och säker för att garantera att alla dina personuppgifter är säkert förvarat i deras databaser.

Om du tar dig tid att undersöka dessa faktorer när du väljer en spelautomat för din spelupplevelse kan du känna dig säker på att du har valt den bästa.

Listan över de populäraste spelautomaterna med racingtema

I Sverige älskar vi att spela för pengar. Faktum är att hela 56% av den svenska befolkningen spelar om pengar årligen. En del utav oss spelar på racing ”genren”. Nedanför har vi samlat ett axplock utav de allra populäraste spelautomaterna med racing- teman.

Formula X

Formula X är en spännande spelautomat full av potentiella vinster. Den hämtar sina symboler från racerbanan, och du kan nästan känna doften av bensin när du spelar! Det många adrenalinsökare uppskattar är deras 3D-racing tema med över 5 hjul och 25 vinstlinjer.

Ännu bättre är att Formula X ger spelarna chansen att vinna tre scattersymboler, vilket kan tilldela upp emot 100 gratis snurrar. Därtill finns det flertalet extrafunktion, som till exempel skatter, wild och bonusspel.

Highway Kings

Highway Kings är ett utav de mest ikoniska spelautomaterna med racing-tema. Denna populära spelautomaten med racing-tema har 5 hjul och 9 vinstlinjer.

Spelet är byggt på väl-designad animerad tecknad grafik och spännande symboler, som lastbilar på en motorväg, som alla tävlar om vinsten.

Många spelare uppskattar att det är ett spännande spel, fyllt av utmanande nivåer och flera bonusspel som ökar chanserna att få en “vinnande kombination”. Du som spelare kan bland annat öka dina vinstchanser genom att satsa maximalt antal mynt per linje och aktivera maximalt antal vinstlinjer i racet.

Andra populära spelautomater med racing tema

Förutom de två tidigare nämnda spelautomaterna finns det naturligtvis många andra fängslande och framgångsrika slots. Dessa inkluderar:

  • Racing for Pinks Slot
  • Starburst Slot
  • Sure Win Slots
  • Green Light

Slutsats 

I Sverige har vi länge haft ett stort intresse för racingspel. Detta är något som spelbolagen nu har börjat anpassa sig till. De senaste åren har vi sett flera racingspel komma och gå. I den här artikeln har vi lyft fram några av de mest populära och fängslande spelautomaterna med racingtema, från Formula X till Highway Kings och Green Light. Vi hoppas att du uppskattade denna artikeln och hittar ett alternativ som passar för just dig som racing- entusiast.