Att behöva köpa ett nytt bilbatteri är ett nödvändigt ont som de flesta bilägare förr eller senare behöver ge sig i kast med. Tyvärr är bilbatterier ofta dyra och krångliga att få levererade, dessutom är risken stor att man köper fel batteri.

Därför rekommenderar vi alltid att man beställer nya bilbatterier från en pålitlig aktör med bra erfarenhet, såsom batteriexperterna på Batterioutlet.se. Där har man bilbatterier till alla populära bilar samt andra batterier såsom startbatterier, batterier till båtmotorer, vanliga AA-batterier och allt däremellan.

Färre mellanhänder = bättre priser

För att sticka ut från sina konkurrenter har Batterioutlet valt att optimera sin affärsstrategi och genom att minimera antalet mellanhänder i inköpsprocessen har man lyckats lägga sina priser under de flesta andra i branschen.

Det innebär att Batterioutlet.se kan erbjuda kvalitetsbatterier från kända tillverkare såsom Banner och Varta, fast för betydligt lägre priser många andra aktörer. Och varför skulle man inte vilja kombinera kvalitet med låga priser?

Företaget har även ett enormt lager nere i Skåne med tusentals batterier som står redo att levereras till kunder i hela Norden. Allt som oftast kan du fått ett nytt, fräscht bilbatteri hemskickat inom ett par dagar.

Och för att säkerställa att du alltid beställer rätt batterier har man bäddat in en registreringssökfunktion som är kopplad till 10+ miljoner fordon i Sverige och Norge. Allt du behöver göra är att knappa in ditt registreringsnummer så sorteras alla batterier som passar din bil ut automatiskt.

Har även en fysisk butik i Höganäs

Eftersom inte alla är bekväma eller beredda att beställa ett nytt bilbatteri online har Batterioutlet även en fysisk butik i Höganäs strax utanför Helsingborg. Butiken är bemannad från 07.00 till 17.00 varje dag. Där kan du få hjälp av experter och även köpa batterier direkt över disken.

Skulle ditt bilbatteri gå sönder utanför de vanliga öppettiderna kan du kontakta butiken så tar sig en av de anställda dit på studs för att hjälpa dig. Detta är en stor fördel om ditt batteri slutat fungera på en fredag och din vanliga mekaniker inte öppnar igen förrän på måndagen.