FiberFly lasermarkören använder den mest innovativa ytterbiumdopade aktiva fiberteknologin och är den idealiska lösningen för precisionslasermärkning, mikrobearbetning och skärning av metall och lite plast inom Fiber Laser Marking. Vi rekommenderar gröna eller UV MOPA-lasrar för lasermärkning på plast eftersom det är mer känsligt.

Powermark FiberFly för integration är en robust, hållbar produkt som fungerar i alla industriella miljöer. Den kan användas för lasermärkning: 2D-koder, alfanumeriska koder, endimensionella koder och logotyper.

Fiberlasrar har en livslängd på över 100 000 timmars lasermärkning, och deras driftoberoende gör dessa lasrar extremt lätta att styra med PLC.

Dess storlek (rackformat) är en annan betydande fördel för alla som behöver använda denna laser i en produktionslinje eller en robotcell.

Som med alla LASIT lasermarkörer kan denna integreras i linjen med Profibus-, Profinet- eller Ethernet/IP-protokoll.

För att garantera skydd mot överspänningar eller mikroavbrott i nätverket har varje FiberFly-markör ett filtersystem och ett flexibelt rostfritt stålrör skyddar och styr anslutningskablarna. En extra stålskärm skyddar den optiska fibern mot elektromagnetisk störning och elektrostatisk urladdning för säkra arbetsförhållanden.

Alla våra lasermarkörer är kvalificerade för Industry 4.0. LASIT tillhandahåller alla nödvändiga tekniska material och instruktioner för att ansluta lasern till fabrikens system utan extra kostnad. LASIT kan skicka denna produkt inom 48 timmar.